Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting
De klantenservice staat voor u klaar

Holland’s Got Talent Podium

Holland’s Got Talent, het populaire televisieprogramma dat uitblinkend talent uit alle hoeken van Nederland in de schijnwerpers zet. Een indrukwekkende podiumopstellingen is daarbij belangrijk om de optredens tot hun recht te laten komen. In het afgelopen seizoen heeft Exposupply de vloer geleverd aan de decorbouwer die het verbluffende podium heeft gebouwd.

Voor de show heeft Holland’s Got Talent een combinatie gebruikt van witte- en zwarte hoogglans vloerpanelen. Wanneer het op podiumontwerp aankomt, speelt elk element een cruciale rol bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor het publiek. Een van de meest opvallende en veelzijdige elementen die de aandacht van het publiek direct grijpen, zijn zwarte hoogglans vloerpanelen. Deze vloerpanelen hebben de kracht om de sfeer te beïnvloeden, de esthetiek te verbeteren en de prestaties van artiesten naar een hoger niveau te tillen.

Zwarte- maar ook witte hoogglans vloerpanelen stralen elegantie en verfijning uit. Hun gladde, reflecterende oppervlakken creëren een visueel indrukwekkend effect, waarbij licht en schaduw harmonieus samensmelten. De zwarte panelen werken ongeveer als een spiegel en kunnen licht en beeld optimaal tot hun recht laten komen, waardoor ze een gevoel van diepte en dynamiek aan het podium toevoegen.

Wellicht vind je onze pagina over led-verlichting ook interessant?