Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting
De klantenservice staat voor u klaar

ExpoPanel wandpanelen

De 6 mm dikke wandpanelen worden toegepast in combinatie met de modulaire standbouwsystemen van Aluvision en beMatrix.

Bekijk alle ExpoPanel Wandpanelen

Snelle bevestiging

Exclusieve uitstraling

Perfecte aansluiting

Wat maakt deze wandpanelen uniek?

De ExpoPanel wandpanelen zijn voorzien van een harde toplaag. Daardoor zijn ze geschikt om opnieuw te gebruiken. Met behulp van Velcro klittenband worden de panelen op de aluminium frames aangebracht. Binnen een handomdraai heeft de stand een exclusieve uitstraling!

De ExpoPanel wandpanelen sluiten perfect aan bij de ExpoFloor vloerpanelen. Op die manier creëert u een prachtige eenheid, waarbij de beurswand en de vloer volledig op elkaar zijn afgestemd.

6mm panelen in aluminium frame

De ExpoPanel wandpanelen hebben een dikte van 6 mm. De afmetingen van de panelen zijn helemaal afgestemd op het gebruik in combinatie met de aluminium frames van Aluvision en beMatrix. Omdat de zijkanten van de panelen in dezelfde kleur zijn meegespoten en de panelen een dikte hebben van 6 mm, zijn de aluminium profielen iets verscholen achter de panelen, wat een heel stijlvol resultaat oplevert.

Hoogglas of Mat

De wandpanelen van ExpoPanel zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en worden voorzien van een hoogglans of matte finish. Deze toplaag biedt direct ook een bescherming voor de panelen. De uitstraling van de beursstand kan zo optimaal worden afgestemd op de wens van de klant.

Aluvision en beMatrix

De dimensies van de wandpanelen passen exact binnen de frames van de modulaire standbouwsystemen Aluvision en beMatrix. Voor de bevestiging van de panelen in het systeem wordt klittenband gebruikt. De lus van de klittenband wordt aangebracht op de wandpanelen en de haak wordt geplakt op de aluminium frames. De dikte van de panelen is standaard 6 mm.

Veiligheid voorop

De ExpoFloor wandpanelen zijn gemaakt van HDF 1E en zijn voorzien van een brandwerendheidsklasse Cfl-S1. Alle panelen worden geleverd met een beschermfolie, ter bescherming van eventuele schade tijdens transport.

Heeft u een vraag over de wandpanelen? Of heeft u advies nodig?

Wij staan klaar om te helpen.

Neem contact met ons op
Miranda Exposupply contact