Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting
De klantenservice staat voor u klaar

Verzending & Transport

U vindt hier antwoord op vragen over de verzending en transport van uw bestelling.

Levertijden en verzending

Levertijden
Exposupply levert de orders standaard uit voorraad vanuit het centrale magazijn in Kampen (NL). Voor de vloer- en wandpanelen (ExpoFloor en ExpoPanel) maken wij gebruik van een transporteur die de producten meerdere malen per week naar de klanten vervoert. De LED verlichting wordt verzonden via een pakketdienst die de bestellingen bij Exposupply ophaalt en binnen 2-3 werkdagen bij de klant aflevert. Leveringen naar verschillende Europese landen kunnen enkele dagen langer duren.

Indien de bestellingen bestaan uit grote hoeveelheden producten, dan zal contact met u worden opgenomen om de levertijden af te stemmen.

Verzending
De levering van ExpoFloor & ExpoPanel gebeurt op pallets. Elk paneel wordt afgedekt met een beschermfolie en elke pallet is aan alle zijden met panelen beschermd tegen mogelijke beschadigingen tijdens het transport.

De levering van ExpoLed LED verlichting en accessoires vindt plaats in dozen. Grote hoeveelheden worden op pallets vervoerd.

transport verzending exposupply

Transport

Exposupply levert de producten over het algemeen uit voorraad.

De verlichting wordt in dozen geleverd. De vloer- en wandpanelen van ExpoFloor worden geleverd op pallets die goed beschermd zijn tegen beschadiging.

Er zijn verschillende prijzen voor het verzenden van de dozen en pallets naar de diverse landen. Mocht u hier specifieke vragen over hebben, neem dan contact op met de verkoopafdeling.

transport exposupply

Toch nog een vraag?

Neem dan gerust contact op.

Neem contact op