Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting
De klantenservice staat voor u klaar

Railspots

De railspots zijn voorzien van de nieuwste generatie LED-technologie en zijn toe te passen in een 3-fase railsysteem.

Bekijk alle Railspots

Kleurtemperatuur switch

3-fase spanningsrail

Wat maakt de railspot uniek?

Diverse LED-railspots van Exposupply kunnen geschakeld worden in meerdere kleurtemperaturen, namelijk 3000K (warm-wit), 4000K (neutraal-wit) en koud-wit (5700K). Dit zorgt voor optimale flexibiliteit voor u als standbouwer en kunt u dezelfde railspot toepassen in projecten waar een andere lichtkleur gewenst is.

Krachtige 3-fase railspot

Op een beursstand wilt u flexibel zijn. Zowel wat de soort verlichting betreft, als de locatie van de lampen en kunnen worden gebruikt in een 3-fase spanningsrail. Door het kliksysteem in de railspots zijn ze eenvoudig te bevestigen aan de spanningsrails. Op deze manier kan de lichtbron verplaatst worden naar de locatie waar het licht op gericht moet worden.

3-fase railsysteem

De 3-fase spanningsrail geeft je de mogelijkheid om 3 aparte groepen verlichting aan te sturen. Voor de bediening van de verschillende groepen kun je gebruik maken van het draaimechanisme, wat je kunt instellen op stand fase 1, fase 2, of fase 3. Je kan er ook voor kiezen om de 3 fases allemaal een eigen schakelaar te geven waardoor je op één spanningsrail meerdere licht scènes kunt hebben.

Flexibiliteit

Voor optimale flexibiliteit heeft Exposupply een railspot die geschakeld kan worden tussen verschillende kleurtemperaturen. Dezelfde spot kan op die manier worden gebruikt om warm wit licht (3000 Kelvin), neutraal wit licht (4000 K) of koud licht (5700 K) toe te passen. Deze railspot is leverbaar met een witte of zwarte behuizing.

Bekijk alle railspots

Heeft u een vraag over de railspots? Of heeft u advies nodig?

Wij staan klaar om te helpen.

Neem contact met ons op
Miranda Exposupply contact