Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting
De klantenservice staat voor u klaar

Bloxx

Met behulp van de revolutionaire BLOXX kunnen de aluminium frames nu door 1 persoon worden gestapeld.

Bekijk alle Bloxx
Bloxx hulpmiddel

Tot 50% sneller op- en afstapelen van een pallet met aluminium frames. Tot 70% sneller bij een pallet met verschillende afmetingen.

Stapelen kan nu met 1 medewerker.  Dat is ideaal bij een krappe bezetting. Ook voor pallets met de grootste frames.

Investering is terugverdiend met nog geen 5 keer op- en afstapelen van een volle pallet. Enorme besparing van loonkosten.

Door het slimme ontwerp en duurzame materiaal van BLOXX is de levensduur minimaal 10x langer dan de standaard transporthoekjes.

gemakkelijk stapelen met Bloxx

1 Persoon nodig

Bloxx stapelblokjes Aluvision

10x Langere levensduur

Bloxx stapel hulpmiddel

50% Sneller stapelen

Wat maakt Bloxx uniek?

Het op- en afstapelen van de aluminium frames kan nu door 1 persoon gedaan worden, wat heel veel tijd, en geld scheelt. Het gebruik van de traditionele transport-hoekjes die geleverd worden bij de aluminium frames is nu verleden tijd. Geen hoekjes die blijven hangen als je een frame optilt, geen afgebroken hoekjes, geen kromgetrokken frames meer.

Besparing met Bloxx

De duurzame (ABS) producten van Bloxx zijn 20% groter dan de standaard transportblokjes, ze zijn glad en hebben afgeronde hoeken, waardoor ze heel eenvoudig in de hoeken van de frames passen. 

Het stapelen van de frames kan nu door 1 persoon gedaan worden. De terugverdientijd van Bloxx is gelijk aan 5x op- en afstapelen van een pallet frames.

Bloxx geel stapelblokje

Voor alle aluminium frames

De Bloxx producten zijn universeel toepasbaar in de aluminium frames van Aluvision, beMatrix, Matrixdecor, Matrix Systems en Exposure. Neem contact op voor meer informatie.

Bloxx stapelblokje geel

Duurzaamheid

De Bloxx producten worden gemaakt van duurzame kunststof soorten en milieuvriendelijk verpakt.

Het gebruik van duurzame hoogwaardige kunststoffen zorgt voor een levensduur tot 10 keer langer ten opzichte van het standaard transportblokje.

Bloxx stapelblokjes Aluvision

Bloxx Sample Box

Ervaar het gemak van de revolutionaire Bloxx stapelblokken. De Bloxx Sample Box bevat 4 gele en 2 zwarte Bloxx stapelblokken in een miniatuurversie van de aluminium frames.

Bekijk het product

BLOXX: Gepatenteerd product

De revolutionaire BLOXX zijn voorzien van een octrooi. De research & development van BLOXX heeft 3 jaar in beslag genomen en heeft uiteindelijk geleid tot dit unieke product, waar alle gebruikers van matrix-frames op hebben zitten wachten.

Bloxx patent

Heeft u een vraag over Bloxx? Of heeft u advies nodig?

Wij staan klaar om te helpen.

Contact opnemen
Miranda Exposupply contact