OVER ONS

WIE ZIJN WIJ?

Lang

ExpoSupply is ontwikkelaar, producent en wereldwijd distributeur van exclusieve LED-verlichting, vloerpanelen en wandpanelen voor de standbouw-industrie en de evenementen branche

ExpoSupply is een ambitieus bedrijf gevestigd in Kampen (Nederland). Ontstaan vanuit standbouwbedrijf ExpoTeam, dat al decennialang over de hele wereld hoogwaardige stands bouwt, bedient ExpoSupply wereldwijd de expo-sector met hoogwaardige oplossingen in verlichting, vloeren en wanden.
ExpoSupply vertaalt op basis van praktijkervaring de behoeften die spelen in de markt naar praktische, duurzame producten en oplossingen die voldoen aan de hoogste eisen. Dankzij het feit dat ontwikkeling en productie geheel in eigen beheer plaatsvinden, biedt ExpoSupply zeer effectieve maar bovenal betaalbare oplossingen.
Het is onze ambitie om binnen vijf jaar een leidende speler op de wereldmarkt te zijn in de productcategorieën expoLed, expoFloor en expoPanel. Prijs-kwaliteitverhouding, correcte levering en het juiste product hebben daarbij onze focus. Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat uw klanten een exclusieve uitstraling genieten
ExpoSupply neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door duurzame producten te ontwikkelen die lang meegaan en milieuvriendelijk worden geproduceerd. ExpoFloor en expoPanel worden bijvoorbeeld geproduceerd met gerecyclede grondstoffen. ExpoLed producten dragen bij aan de reductie van CO2-uitstoot dankzij hun hoge energie-efficiëntie en lange levensduur. Ook het klimaat is bij ExpoSupply gebaat.

ONS MANAGEMENT TEAM

Lang

Naam: Adriaan A. Visser
Functie: Founder and CEO
Email: a.visser@exposupply.com

Naam: Peter Floor
Functie: International Sales Manager
Email: p.floor@exposupply.com

Naam: Miranda van der Bend
Functie: International Sales Support
Email: m.vanderbend@exposupply.com

Naam: Marie-Lupe Stapper
Functie: Finance
Email: finance@exposupply.com