Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting
De klantenservice staat voor u klaar

Breedstralers

De LED-breedstralers uitermate geschikt voor het verlichten van een gehele stand van grote hoogte.

Bekijk alle Breedstralers

Wat maakt de breedstralers uniek?

Safety ring

Gemakkelijk te verstellen

Barndoors om licht af te schermen

Wat maakt de breedstralers uniek?

De breedstralers van Exposupply zijn specifiek voor de standbouw geschikt gemaakt. Omdat ze op grote hoogte in een beursstand worden gehangen, is veiligheid cruciaal. Naast de safety ring die standaard aanwezig is op de floodlight, kunnen de lampen met de draaiknoppen aan de zijkanten eenvoudig in de gewenste positie gemonteerd worden.
Er zijn breedstralers beschikbaar met zogenaamde barndoors, om verblinding tegen te gaan. Deze barndoors schermen de lichtbundel deels af waardoor de bezoekers van de beursstand niet direct in de lamp kijken.

Ontwikkeld voor standbouw

De toepassing voor breedstralers in de standbouw zorgt voor speciale wensen en veiligheidseisen. De breedstralers van Exposupply zijn daarom standaard voorzien van een safety ring.

Breedstralers Reno 150 watt Exposupply

Hoge lichtopbrengst

De breedstralers hebben een lichtopbrengst tot wel 26.000 lumen. Door de ingebouwde lenzen wordt er gezorgd voor een optimale lichtverdeling. Verkrijgbaar van 30 tot 140 graden.

Lange levensduur

De breedstralers hebben een robuuste behuizing voor een bescherming tijdens de montage en het transport. Daarnaast zorgt de ingebouwde Meanwell driver voor een levensduur tot 50.000 branduren. Exposupply hanteert een garantie van 2 jaar.

Breedstralers Exposupply

PowerCon In + Out

Diverse breedstralers van Exposupply zijn voorzien van een PowerCon aansluiting, waarbij er een in- en uitgang is. Hiermee kunnen de breedstralers eenvoudig met elkaar verbonden worden zonder elke lamp van een eigen stroomkabel te voorzien.

Bevestiging truss systeem

Met een Easy truss clamp monteer je snel een eenvoudig een breedstraler aan het truss systeem. De bevestigingsklem wordt eerst aan de lamp geschroefd en vervolgens aan de truss gedraaid. Met de special ontwikkelde banner pipe kan de breedstraler met een telescopische buis aan een truss bevestigd worden voor het uitlichten van bijvoorbeeld een banner.

Diverse accessoires

Omdat Exposupply haar oorsprong heeft in de standbouw, zijn er ook diverse accessoires ontwikkeld die het gebruiksgemak voor u verder bevorderen. Zo zijn er ophang-klemmen, transport trolleys, diffuse panels, safety kabels, etc. beschikbaar.

Bekijk alle accessoires

Heeft u een vraag over de breedstralers? Of heeft u advies nodig?

Wij staan klaar om te helpen.

Neem contact met ons op
Miranda Exposupply contact