Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting
De klantenservice staat voor u klaar

ExpoFloor

Met de hoogglans of matte ExpoFloor vloerpanelen creëert u een high-profile vloer die elke stand of podium naar een hoger niveau tilt.

Bekijk alle ExpoFloor Vloerpanelen

Eenvoudig en snel te leggen

Exclusieve uitstraling

Wat maakt deze vloerpanelen uniek?

De vloer in een beursstand heeft grote invloed op de uitstraling van het geheel.

De ExpoFloor panelen hebben een afmeting van 1000 x 1000 x 10 mm en zijn zodoende goed door één persoon eenvoudig en snel te leggen. Aan alle 4 zijkanten zit een groef, zodat de panelen tegen elkaar aangeschoven kunnen worden met de meegeleverde MDF-strips.

Omdat de zijkanten van de panelen in dezelfde kleur zijn mee gespoten, ziet de vloer eruit als één geheel.

Hoogglans of mat

De vloerpanelen zijn gemaakt van hoogwaardig MDF – ook wel HDF genoemd – en zijn beschikbaar in een matte en glanzende laklaag. Na de primer worden er 3 laklagen op het paneel gespoten en uiteindelijk voorzien van een matte of hoogglans laklaag voor extra bescherming.

Elke gewenste kleur

De meest gebruikte kleuren van de ExpoFloor panelen zijn wit en zwart. Voor een geringe meerprijs zijn de panelen ook te produceren in elke gewenste RAL-kleur. Eventueel zijn de kleuren zelfs te voorzien van een metallic lak. Informeer naar de voorwaarden.

Gebruikt in TV studio’s

De TV-wereld is bijzonder enthousiast over de hoogglans zwarte ExpoFloor panelen. In de meeste TV-shows in Nederland en België waar zo’n vloer te zien is, zijn de zwarte ExpoFloor panelen gebruikt. De hoge mate van weerspiegeling van lichteffecten en de exclusieve uitstraling, maken deze panelen zeer gewild.

Uw eigen print op de vloer

Wilt u een speciale print op de vloer, dan kan dat worden geproduceerd. Dit kan als één grote afbeelding op het volledige oppervlak (split image), of als een repeterende afbeelding waarmee de vloer bedekt wordt (single image).

Bekijk alle ExpoFloor vloerpanelen

ExpoFloor Stalenmap

Bestel het ExpoFloor stalenboek  en raak geïnspireerd  door de mogelijkheden van hoogglans en matte vloerpanelen. Het stalenboek biedt de mogelijkheid om het materiaal zelf te ervaren.

Bekijk het product

Heeft u een vraag over de vloerpanelen? Of heeft u advies nodig?

Wij staan klaar om te helpen.

Neem contact met ons op
Miranda Exposupply contact