Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting met partneraccount
De klantenservice staat voor u klaar
Expofloor vloerpanelen Exposupply

ExpoFloor

Een exclusieve uitstraling van uw beursstand of podium kunt u realiseren door een vloer te gebruiken die direct opvalt. Met de hoogglans of matte ExpoFloor vloerpanelen creëert u een high-profile vloer die elke stand of podium naar een hoger niveau tilt. Verkrijgbaar in elke gewenste kleur en met uw eigen print. De uitstraling van de stand kan zo optimaal worden afgestemd op de wens van de klant.

Bekijk alle ExpoFloor vloerpanelen

Hoogglans of mat

De vloerpanelen zijn gemaakt van hoogwaardig MDF – ook wel HDF genoemd – en zijn beschikbaar in een matte en glanzende laklaag. Na de primer worden er 3 laklagen op het paneel gespoten en uiteindelijk voorzien van een matte of hoogglans laklaag voor extra bescherming.

Eenvoudig en snel te leggen

Exclusieve uitstraling

Wat maakt deze vloerpanelen uniek?

De vloer in een beursstand heeft grote invloed op de uitstraling van het geheel.

De ExpoFloor panelen hebben een afmeting van 1000 x 1000 x 10 mm en zijn zodoende goed door één persoon eenvoudig en snel te leggen. Aan alle 4 zijkanten zit een groef, zodat de panelen tegen elkaar aangeschoven kunnen worden met de meegeleverde MDF-strips.

Omdat de zijkanten van de panelen in dezelfde kleur zijn mee gespoten, ziet de vloer eruit als één geheel.

Heeft u een vraag over de vloerpanelen? Of heeft u advies nodig?

Wij staan klaar om te helpen.

Neem contact met ons op
Miranda Exposupply contact

Elke gewenste kleur

De meest gebruikte kleuren van de ExpoFloor panelen zijn wit en zwart. Voor een geringe meerprijs zijn de panelen ook te produceren in elke gewenste RAL-kleur. Eventueel zijn de kleuren zelfs te voorzien van een metallic lak. Informeer naar de voorwaarden.

Gebruik in TV studio’s

De TV-wereld is bijzonder enthousiast over de hoogglans zwarte ExpoFloor panelen. In de meeste TV-shows in Nederland en België waar zo’n vloer te zien is, zijn de zwarte ExpoFloor panelen gebruikt. De hoge mate van weerspiegeling van lichteffecten en de exclusieve uitstraling, maken deze panelen zeer gewild.

Uw eigen print op de vloer

Wilt u een speciale print op de vloer, dan kan dat worden geproduceerd. Dit kan als één grote afbeelding op het volledige oppervlak (split image), of als een repeterende afbeelding waarmee de vloer bedekt wordt (single image).

Bekijk alle ExpoFloor vloerpanelen