Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting
De klantenservice staat voor u klaar

Lightbox modules

Breed aanbod van Edgelit of Backlit led modules om elke lightbox naar eigen wens aan te passen. Zelfs beschikbaar met geïntegreerde adapter.

Bekijk alle lightboxes

Wat maakt de Lightbox modules uniek?

Geïntegreerde adapter

Verschillende lengtes

Wat maakt de Lightbox modules uniek?

De lightbox modules zijn specifiek ontwikkeld voor de standbouwindustrie. De modules zijn eventueel in te korten naar de gewenste lengte om het op die manier passend te maken voor de benodigde lengte van het aluminium frame.

De LONA modules zijn uniek, omdat ze zonder losse adapters rechtstreeks aan het stroom gekoppeld kunnen worden dankzij de geïntegreerde adapter.

Hoge lichtopbrengst

De lightbox modules van Exposupply kenmerken zich door de hoge lichtopbrengst. Door de speciaal ontwikkelde lenzen die op de edgelit modules zijn bevestigd, kan een grote afstand overbrugd worden om grote lightboxes egaal te verlichten.

Edgelit of Backlit modules

Er zijn twee soorten lightbox-modules: egdelit en backlit. De edgelit modules worden aan de zijkanten op het frame geplaatst. De lenzen zorgen ervoor dat de lichtbundel smal en ver reikt om het hele oppervlak van de lightbox te verlichten.

Bij de backlit worden de modules achter het doek geplaatst. Dit is bij uitstek geschikt voor ondiepe lichtbakken. De lenzen zorgen ervoor dat het licht breed en ondiep verspreid wordt.

Plug & Play

De LONA is een unieke plug & play edgelit module met een geïntegreerde adapter. In een handomdraai worden de modules op uw aluminium profiel geplaatst, zonder dat u een externe driver nodig heeft. Er is sprake van rechtstreekse stroomvoorziening met een reguliere stroomstekker.

Enkelzijdig of dubbelzijdig

Afhankelijk van de totale afmeting van de lightbox kunt u overwegen om de modules aan twee kanten van de lightbox te plaatsen. In sommige gevallen is het beter om de modules aan alle zijden te bevestigen voor een optimaal resultaat. Neem contact op met de klantenservice voor advies.

Advies vragen

Verschillende lengtes of inkorten

De edgelit en backlit modules zijn beschikbaar in verschillende lengtes zodat de modules passend gemaakt kunnen worden op de juiste afstand. Enkele modules zijn bovendien zelf in te korten op de gewenste lengte.

Diverse accessoires

De modules zonder geïntegreerde adapter zijn verkrijgbaar met een kleine 2-pins connector of met een grotere 3-pins connector om de modules aan elkaar te koppelen. De 3-pins connector is te combineren met de modules van Pixlip. Exposupply heeft diverse accessoires voor de lightboxes, zoals connectiekabels en drivers met verschillende wattages.

Bekijk alle accessoires

Heeft u een vraag over de Lightbox? Of heeft u advies nodig?

Wij staan klaar om te helpen.

Neem contact met ons op
Miranda Exposupply contact