Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting
De klantenservice staat voor u klaar

ExpoTapes

Exposupply levert diverse tapes en klittenband die bij uitstek geschikt zijn voor toepassing in de standbouw.

Bekijk alle ExpoTapes

Geen lijmresten

Wat maakt ExpoTape uniek?

Doordat de achtergrond van Exposupply uit de standbouw komt, is er kennis en ervaring aanwezig welke tapes bij uitstek geschikt zijn voor toepassing op de verschillende gebieden in deze branche. Neem daarom contact op om advies te krijgen welke tapes u wilt toepassen. 

Gericht op standbouw

Met dubbelzijdige tapijttapes voor het tijdelijk bevestigen van tapijt(tegels) bespaart u op arbeidstijd en schoonmaakkosten. Veld- en concurrentietesten tonen aan dat onze tapijttapes sterker, sneller te bevestigen en beter te verwijderen zijn. 

Dit assortiment biedt u ook tapes voor het afplakken van tapijtranden, het beschermen van vloeren, het vastleggen van kabels en het ophangen van posters en platen. Deze tapes bevorderen stuk voor stuk een snelle beursopbouw en schone demontage van de beursstand.

VELCRO® tape

VELCRO® klittenband bestaat uit twee delen: een haakband en een lusband. De haakband – dat is de harde kant – wordt op de frames geplakt van het modulaire aluminium standbouwsysteem. De lusbandde zachte kant – wordt geplakt op het paneel. Voor de juiste bevestiging heeft u zowel aan haak als een lus nodig. In de omgangstaal wordt klittenband ook wel aangeduid met VELCRO®. Maar VELCRO® is de geregistreerde merknaam van de fabrikant VELCRO®. Deze zijn in verschillende kleuren en afmetingen bij Exposupply te verkrijgen.

Bekijk alle Velcro

Gaffer tape / Duct tape

Gaffertape en Duct-tape hebben een linnen drager en worden daarom linnentape of cloth tape genoemd.

Duct tape wordt meestal gebruikt voor permanente reparaties en heeft sterke hechting, maar is dunner, lastig te verwijderen en laat lijmresten achter.

Gaffertape wordt vaak gebruikt voor tijdelijke hechting omdat het gemakkelijk schoon te verwijderen is en geen lijmresten achterlaat. Het is ook eenvoudig af te scheuren, zowel in de lengte als in de breedte.

Bekijk alle gaffertape

ExpoTape Sample Box

De ExpoTape Sample Box bestaat uit 6 rollen tapes en een test strip klittenband die bij uitstek geschikt zijn voor toepassing in de standbouw. Ervaar zelf de werking van de tapes uit de ExpoTape collectie.

Bekijk het product

Nichiban

De meest bekende en meest gebruikte gaffer tape is van het merk Nichiban. Echte Nichiban tape is heel gemakkelijk om te herkennen. Nichiban-tape heeft altijd een bedrukte koker met de tekst Nichiban. 

Bekijk alle Nichiban Tapes

Schilderstape

Washi schilderstape gebruikt crêpepapier als dragend materiaal, dat is voorzien van acrylkleefstof. Het is toepasbaar bij verschillende temperaturen met schonere verwijdering en laat geen lijmresten achter.

De ma sking tapeis praktisch voor in de standbouw, in huis, bureau of bij industriële toepassingen zoals het afplakken van oppervlakken tijdens het spuiten, schilderen, lakken en plastificeren.

Bekijk alle schilderstape

PVC Verpakkingstape

PVC-tape is de topper onder de dozensluittapes. Handscheurbaar, vochtbestendig en uitstekend te bedrukken. Het aanbrengen van de tape verloopt soepel en geruisloos. Zoekt u een tape voor overvolle dozen met een hoge spanning op de doosflappen?

PVC-tape rekt niet uit in de lengte en houdt elke doos goed gesloten. De PVC tapes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen bedrukt worden met uw eigen logo.

Bekijk alle PVC verpakkingstape
pvc tape

Tapijttape

Met dubbelzijdige tapijttapes voor het tijdelijk bevestigen van tapijt(tegels) bespaart u op arbeidstijd en schoonmaakkosten. Veld- en concurrentietesten tonen aan dat onze tapijttapes sterker, sneller te bevestigen en beter te verwijderen zijn.

De lijm biedt een uitstekende hechting op zowel gladde als ruwe gestructureerde oppervlakken. Kan worden gebruikt op schuim, rubber, stof, glas, hout, kunststof, metaal en papier. De tapijttape kan met de hand worden gescheurd en gemakkelijk worden verwijderd.

Bekijk alle Tapijttapes

Heeft u een vraag over tapes? Of heeft u advies nodig?

Wij staan klaar om te helpen.

Contact opnemen
Miranda Exposupply contact