Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting met partneraccount
De klantenservice staat voor u klaar

ExpoTapes

Exposupply levert diverse tapes en klittenband die bij uitstek geschikt zijn voor toepassing in de standbouw.

Bekijk alle ExpoTapes

Gericht op standbouw

Met dubbelzijdige tapijttapes voor het tijdelijk bevestigen van tapijt(tegels) bespaart u op arbeidstijd en schoonmaakkosten. Veld- en concurrentietesten tonen aan dat onze tapijttapes sterker, sneller te bevestigen en beter te verwijderen zijn. 

Dit assortiment biedt u ook tapes voor het afplakken van tapijtranden, het beschermen van vloeren, het vastleggen van kabels en het ophangen van posters en platen. Deze tapes bevorderen stuk voor stuk een snelle beursopbouw en schone demontage van de beursstand.

Wat maakt ExpoTape uniek?

Doordat de achtergrond van Exposupply uit de standbouw komt, is er kennis en ervaring aanwezig welke tapes bij uitstek geschikt zijn voor toepassing op de verschillende gebieden in deze branche. Neem daarom contact op om advies te krijgen welke tapes u wilt toepassen. 

Heeft u een vraag over tapes? Of heeft u advies nodig?

Wij staan klaar om te helpen.

Contact opnemen
Miranda Exposupply contact

Velcro tape

Velcro klittenband bestaat uit twee delen: een haakband en een lusband. De haakband – dat is de harde kant – wordt op de frames geplakt van het modulaire aluminium standbouwsysteem. De lusbandde zachte kant – wordt geplakt op het paneel. Voor de juiste bevestiging heeft u zowel aan haak als een lus nodig. In de omgangstaal wordt klittenband ook wel aangeduid met Velcro. Maar Velcro is de geregistreerde merknaam van de fabrikant Velcro. Deze zijn in verschillende kleuren en afmetingen bij Exposupply te verkrijgen.

Gaffer tape / Duct tape

Gaffertape en Duct-tape zijn beide voorzien van een linnen drager. Daarom worden deze tapes ook linnentape of cloth tape genoemd. 

Duct tape wordt over het algemeen gebruikt om iets permanent te repareren waardoor het dus belangrijk is dat de lijm een krachtige hechting heeft aan de ondergrond. Duct tape is wat dunner, moeilijk te verwijderen en laat lijmresten achter als je het verwijdert.  

Gaffertape daarentegen wordt veelal gebruikt om tijdelijk een goede hechting te creëren met de ondergrond omdat de tape vaak schoon te verwijderen is. Gaffertape laat dus geen lijmresten achter. 

Gaffertape is ook eenvoudiger af te scheuren, zowel in de lengte als in de breedte.  

Nichiban

De meest bekende en meest gebruikte gaffer tape is van het merk Nichiban. Echte Nichiban tape is heel gemakkelijk om te herkennen. Nichiban-tape heeft altijd een bedrukte koker met de tekst Nichiban.