Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting
De klantenservice staat voor u klaar

AluPanel wandpanelen

AluPanel is dat het licht in gewicht is en eenvoudig te hanteren. Verkrijgbaar in afmetingen voor Aluvision en beMatrix frames.

Binnenkort beschikbaar

Hoogglans en Mat

De wandpanelen van AluPanel zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en worden voorzien van zowel een hoogglans of matte finish. Deze toplaag biedt direct ook een bescherming voor de panelen. De uitstraling van de beursstand kan zo optimaal worden afgestemd op de wens van de klant. Bekijk hier meer.

Aluvision & BeMatrix

Zwart en Wit

Eén zijde mat – één zijde glanzend

Wat maakt AluPanel wandpanelen uniek?

De AluPanel wandpanelen zijn voorzien van een harde toplaag. Daardoor zijn ze geschikt om opnieuw te gebruiken. Met behulp van Velcro klittenband worden de panelen op de aluminium frames aangebracht. Binnen een handomdraai heeft de stand een exclusieve uitstraling!

Houd mij op de hoogte

Wij zullen u berichten zodra er meer informatie beschikbaar is!

Naam(Vereist)

Aluvison en beMatrix

De dimensies van de wandpanelen passen exact binnen de frames van de modulaire standbouwsystemen Aluvision en beMatrix. Voor de bevestiging van de panelen in het systeem wordt klittenband gebruikt. De lus van de klittenband wordt aangebracht op de wandpanelen en de haak wordt geplakt op de aluminium frames. De dikte van de AluPanel wandpanelen is 3 mm.

Geen snijverlies

De AluPanel wandpanelen zijn kant-en-klaar op maakt gezaagd om toegepast te worden in de aluminium profielen van Aluvision, beMatrix of Matrixdecor. Hierdoor heeft u geen snijverlies en extra snijkosten, maar zijn de panelen direct te gebruiken.

Wellicht vindt je de vloerpanelen ook interessant

Heeft u een vraag over AluPanel Wandpanelen?

Wij staan klaar om te helpen.

Neem contact met ons op
Miranda Exposupply contact