Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting
De klantenservice staat voor u klaar

Voorbeeldprojecten Expofloor vloerpanelen

Exposupply biedt een breed scala aan vloerpanelen in verschillende kleuren en prints. Raak geïnspireerd door de voorbeelden waarop de Expofloor vloerpanelen van Exposupply zijn toegepast.

ExpoFloor Wit

De vloerpanelen van ExpoFloor Wit zijn verkrijgbaar in zowel een hoogglans als een matte afwerking. Hierdoor kun je de perfecte ambiance creëren die past bij jouw presentatie.

ExpoFloor Print

vloerpanelen met print kunnen bedrukt worden met eigen grafische afbeeldingen. Kies voor een single print of split image en pas jouw vloerontwerp tot in detail aan.

ExpoFloor Zwart

De vloerpanelen zwart van ExpoFloor zijn verkrijgbaar in zowel een glanzende als een matte variant. Kies voor de glanzende afwerking om een luxueuze en opvallende sfeer te creëren, waarbij de vloer letterlijk de functie krijgt van een spiegel.

ExpoFloor Custom kleur

Met ExpoFloor Custom Kleur geef je jouw presentatie een uniek en persoonlijk tintje. Deze vloerpanelen bieden de mogelijkheid om elke gewenste RAL-kleur te laten produceren, waardoor je de volledige vrijheid hebt om de perfecte vloer voor jouw presentatie te creëren.