Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting
De klantenservice staat voor u klaar

Loose Lay PVC

PVC vloerelementen die makkelijk en snel op hun plaats worden gelegd, zonder gebruik te maken van lijm of een kliksysteem.

Binnenkort beschikbaar

Super snel gelegd

Met de Loose lay PVC kan veel tijd en geld bespaard worden ten opzichte van andere toepassingen. Door het gewicht en de rubberen structuur aan de onderzijde blijven de vloerdelen stevig op hun plaats liggen. Het leggen van de vloerelementen en het demonteren gebeurt in een handomdraai.  Waar andere systemen lijmresten en beschadigingen achter laten, blijft de ondervloer onder het loose lay PVC zo schoon en netjes als het was bij installatie.

Wat maakt Loose Lay PVC uniek?

Snel gelegd

Warme kleuren

Makkelijk vervangen

Wat maakt Loose Lay PVC uniek?

De eenvoudige en zeer snellen installatie van de Loose Lay PVC vloerelementen zorgen voor de enorme populariteit. Het onderhoud is bijzonder laag en zelfs bij beschadigingen kan een enkel vloerelement heel snel worden verwisseld door een nieuwe, zonder een groot deel de vloer open te halen.

Levensechte motieven

Dankzij de levensechte motieven en texturen, creëert u met de Loose Lay PVC elementen razendsnel een warme uitstraling op uw stand of andere locatie.

Als u op zoek bent naar een prachtig hout dessin, dan zijn er verschillende tinten van licht tot donker. Maar wilt u een tijdloos stenen dessin toepassen, dan zijn er ook diverse opties tussen licht en donker.

Zeer slijtvast

De Loose Lay PVC vloerelemenenten zijn uitstekende bestand tegen krassen, deuken en andere beschadigingen. Door de slijtvastheid zijn de elementen heel vaak opnieuw in te zetten bij andere projecten, zonder dat de gebruikssporen zichtbaar zijn.

Hergebruik = Duurzaam

De Loose lay-elementen kunnen boven op de meeste harde vloeren en ondervloeren worden gelegd, zolang deze stevig, glad, egaal, schoon, droog en stofvrij zijn. Hierdoor is een snelle installatie en demontage gegarandeerd en buitengewoon geschikt voor veelvuldig hergebruik.

Wellicht vindt je onze showcase ook interessant.

Heeft u een vraag over de Loose Lay PVC?

Wij staan klaar om te helpen.

Neem contact met ons op
Miranda Exposupply contact