Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting
De klantenservice staat voor u klaar

Pendelspots geschikt voor Aluvision

De pendelspots van Exposupply zijn eenvoudig te monteren op het modulaire standbouwsysteem Aluvision door middel van een zelf ontwikkelde bevestigingsclip.

De pendelspots van Exposupply zijn robuust en hebben een hoge lichtopbrengst, waardoor uw stand perfect wordt belicht. Daarnaast zijn deze spots ook nog eens doorkoppelbaar, wat het mogelijk maakt om meerdere spots aan elkaar te koppelen. Dit biedt u de flexibiliteit om de verlichting aan te passen naar de wensen van uw klant. Bovendien zijn deze pendelspots gemaakt om vaak te gebruiken, waardoor u er lang plezier van zult hebben.

Meer informatie
Aluvision pendelspot bevestigingsclip

Aluvision: Modulair standbouwsysteem 

Het modulaire standbouwsysteem Aluvision is een innovatief en duurzaam systeem dat zeer geschikt is voor standbouwers. Het systeem bestaat uit aluminium frames die snel en gemakkelijk aan elkaar gekoppeld kunnen worden, zonder dat daar gereedschap voor nodig is. Door de modulaire opbouw van het systeem kunt u eindeloos variëren met de vorm en grootte van uw stand.

Naast het feit dat het systeem makkelijk op- en af te bouwen is, biedt het ook veel mogelijkheden voor het integreren van audiovisuele apparatuur en LED-verlichting. Hiermee creëert u niet alleen een professionele uitstraling, maar ook een optimale beleving voor uw bezoekers.

Het Aluvision systeem is niet alleen flexibel in gebruik, maar ook duurzaam. Door de hoge kwaliteit van de materialen gaat het systeem jarenlang mee. Daarnaast wordt het systeem geproduceerd met respect voor het milieu en wordt er waar mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede materialen.

Het standbouwsysteem Aluvision is geschikt voor diverse toepassingen, zoals beursstands, showrooms, displays en interieurinrichting. Of u nu op zoek bent naar een stand voor een grote beurs of een kleine stand voor een lokaal evenement, met Aluvision kunt u altijd een stand op maat maken die perfect aansluit op uw wensen.

pendelspot
Pendelspots
Aluvision frames
Aluvision frames

Bevestigingsclip Aluvision 

De door Exposupply ontwikkelde bevestigingsclip voor de modulaire frames van Aluvision is eenvoudig te monteren. Er is geen gereedschap voor nodig. U schuift de clip simpelweg in de gaten van de aluminium profielen van het Aluvision frame, waarna u de pendelspots op de universele rails van de clip kunt bevestigen. Hierdoor kunt u snel en gemakkelijk uw verlichting plaatsen en aanpassen op uw stand, wat u kostbare tijd bespaart tijdens de opbouw en afbraak van uw stand.

BEKIJK DE CLIP
Aluvision pendelspot bevestigingsclip

Heeft u een vraag over de pendelspots? Of heeft u advies nodig?

Wij staan klaar om te helpen.

Neem contact met ons op
Miranda Exposupply contact