Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting met partneraccount
De klantenservice staat voor u klaar

Pendelspots

Ideaal geschikt om banners, beurswanden, spandoeken of een gehele beursstand te verlichten.

Bekijk alle pendelspots

Universeel toepasbaar

Gebruik dezelfde pendelspot op verschillende soorten standbouwsystemen. Er is een breed scala aan bevestigingsclips beschikbaar, waarmee dezelfde pendelspot gebruikt kan worden op een traditionele houten standbouw constructie, een pop-up wand, of een modulair standbouwsysteem zoals Aluvision, beMatrix, Octanorm, Syma, Modul, etc. Met behulp van speciale klemmen kan de lamp ook op een truss gemonteerd worden.

Bekijk de bevestigingsclips
Pendelspots Exposupply bevestiging clips standbouwsystemen
Pendelspots Exposupply bevestiging clips

Clips voor elk systeem

WIELAND of IEC C13-C14

Pendelspots eenvoudig doorkoppelen

Eenvoudig door te koppelen

Wat maakt onze pendelspots uniek?

De pendelspots zijn door Exposupply zelf ontwikkeld. De spots zijn verkrijgbaar met een Wieland aansluiting of een gewone voedingskabel IEC (C13-C14). Dankzij de aansluiting met een ingang en een uitgang, kunnen er meerdere pendelspots eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden met behulp van connectie kabels, die in diverse lengtes beschikbaar zijn.

De krachtigste LED pendelspots voor de standbouw. De NOVI-70 Watt pendelspots geven licht tot 8700 lumen.

Heeft u een vraag over de pendelspots? Of heeft u advies nodig?

Wij staan klaar om te helpen.

Neem contact met ons op
Miranda Exposupply contact

Pendelspots doorkoppelen

De base van de pendelspot is vervaardigd van aluminium, zodat het robuust en duurzaam is bij veelvuldig gebruik. In deze base zit de ingebouwde driver die beschikbaar is voor een Wieland aansluiting of een reguliere voedingskabel, met zowel een input als een output. Hiermee kunnen de pendelspots eenvoudig met elkaar worden door gekoppeld.

Kleurtemperaturen kiezen

Alle pendelspots zijn verkrijgbaar in de kleurtemperatuur, variërend van 3000 Kelvin (warm wit), 4000 Kelvin (neutraal wit) tot 5700 Kelvin (koud wit).

Op deze manier kunt u de spots toepassen afhankelijk van de sfeer en uitstraling van de beursstand.

Kleurtemperatuur led verlichting

CE en TÜV gecertificeerd

Uiteraard zijn alle pendelspots voorzien van een CE-markering. Om te garanderen dat de producten voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen en daarnaast veilig en milieuverantwoord zijn, zijn alle pendelspots van Exposupply voorzien van een strenge TÜV certificering.

Diverse accessoires

Naast de bevestigingsclips zijn er nog meer accessoires beschikbaar, zoals bijvoorbeeld een transport box om de lampen eenvoudig en veilig te vervoeren. Ook zijn er diverse kabels in verschillende afmetingen leverbaar om de pendelspots eenvoudig door te koppelen. Om de veiligheid optimaal te waarborgen, biedt Exposupply een safety kabel aan die de pendelspot aan een truss verbindt.

Bekijk alle accessoires