Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting
De klantenservice staat voor u klaar

NordicFloor Loose Lay PVC: De Perfecte vloeroplossing voor standbouw bij grote temperatuurverschillen

Toepassing bij grote temperatuurverschillen

In de dynamische wereld van standbouw, waarin beursstands worden opgebouwd in uiteenlopende omstandigheden, is het essentieel om te kiezen voor vloermaterialen die bestand zijn tegen grote temperatuurverschillen. NordicFloor Loose Lay PVC is dé oplossing voor standbouwprofessionals die een vloer nodig hebben die net zo stabiel blijft in de koude opbouwfase als tijdens de warme beursdagen.

 

Geen krimpen of uitzetten 

Eén van de kenmerkende eigenschappen van NordicFloor is het unieke vermogen dat het minimaal krimpt of uitzet, zelfs bij extreme temperatuurfluctuaties.

De standaard Loose Lay PVC heeft een range van acceptabele uitzetting en krimp van de vloer die varieert tussen 17 en 28 graden Celsius.

Bij NordicFloor Loose Lay PVC ligt deze range tussen 0 tot 45 graden Celsius !

Dit betekent dat standbouwers geen zorgen hoeven te maken over ongewenste kieren of bobbels in de vloer, ook wanneer de beurshal tijdens de opbouw koud is en de temperatuur tijdens de beursdagen plotseling stijgt.

 

 

Stabiliteit vanaf de eerste dag tot het einde van het evenement

Of het nu gaat om een kortlopend evenement of een langdurige beurs, NordicFloor biedt de garantie dat de vloer net zo strak en stabiel blijft als op de eerste dag van installatie. Dit betekent dat exposanten en bezoekers zich geen zorgen hoeven te maken over de impact van temperatuurschommelingen op de kwaliteit van de vloer. NordicFloor zorgt voor een professionele uitstraling, ongeacht de temperatuurverschillen.

In de wereld van standbouw, waarin het succes van een evenement mede afhangt van de presentatie van de beursstand, is NordicFloor Loose Lay PVC de ideale keuze voor vloerbekleding. NordicFloor zorgt voor een uitstraling die nodig is om indruk te maken, ongeacht de omgevingscondities. Maak een statement met een vloer die net zo dynamisch is als de wereld van de standbouw.