Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting
De klantenservice staat voor u klaar

Aluminium clips voor pendelspots

Het is voor de standbouwer een grote uitdaging om de juiste investeringen te doen. Voor optimale flexibiliteit heeft Exposupply een groot aantal verschillende clips ontwikkeld om de pendelspots te bevestigen op allerlei standbouwsystemen, wanden en trussen.

BEKIJK DE CLIPS
Ontwikkeling bevestigingsclips pendelspots Exposupply

Er is een massale ontwikkeling gaande om de bestaande halogeen- en HQI verlichting te vervangen voor goede LED verlichting. Bij zo’n grote investering moet de juiste keuze gemaakt worden voor het type lampen in combinatie met het standbouwsysteem dat gebruikt wordt. Als standbouwer wil je graag zo flexibel mogelijk zijn en dezelfde lamp kunnen gebruiken op allerlei verschillende standbouw systemen.
Om niet voor elk systeem een speciale lamp aan te schaffen heeft Exposupply een groot aantal aluminium clips ontwikkeld, waarmee dezelfde lamp op allerlei verschillende standbouw systemen gebruikt kan worden.

Modulaire systemen zoals Aluvision, Octanorm, beMatrix, Syma, Hestex en Modul hebben allemaal hun eigen manier van bevestigen. Maar ook de traditionele houtbouw wand kan met een houtbouw-clip eenvoudig bevestigd worden. Voor toepassing op grotere hoogte kan de lamp aan een truss bevestigd worden.

Op verzoek van diverse standbouwers is het assortiment van de clips steeds verder uitgebreid.
Heeft u een speciaal standbouw systeem en zoekt u naar een clip om de lamp eenvoudig te bevestigen, neem contact met ons op.

Ontwikkeling bevestigingsclips pendelspots

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen? Meldt je aan.

Ontwikkeling bevestigingsclips pendelspots
Ontwikkeling bevestigingsclips pendelspots
Ontwikkeling bevestigingsclips pendelspots