Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting
De klantenservice staat voor u klaar

Chiaradia Exhibitions X Exposupply

Tijdens Euroshop 2023 in Düsseldorf kwamen Exposupply en Chiaradia Exhibitions in contact met elkaar.  Exposupply mocht bij Chiaradia Exhibitions langskomen om te horen hoe zij hun als standbouw leverancier ervaren.

WEBSITE CHIARADIA EXHIBITIONS

In Zuid-Limburg werden de vertegenwoordigers vanuit Exposupply hartelijk ontvangen door Oscar (Account Supervisor), Angelino (Manager of Operations), en Vince (Inkoper) van Chiaradia Exhibitions. Ze namen ruim de tijd om vragen te beantwoorden. Er volgde een uitgebreide rondleiding. Het was indrukwekkend hoe netjes en efficiënt de werkplaatsen en processen zijn ingericht. Ook was het bijzonder om Exposupplyproducten in de schappen te zien liggen.

 

 

Over Chiaradia Exhibitions

Chiaradia Exhibitions is een familiebedrijf dat sinds 1955 een toonaangevende speler is in de standbouwsector. Wat begon als een bedrijf gespecialiseerd in fotografie voor reclamecampagnes, is uitgegroeid tot een wereldwijde onderneming die hoogwaardige diensten levert op het gebied van standbouw, belettering en interieurs. Met projecten in Europa, Amerika, Afrika en Azië, staat Chiaradia Exhibitions bekend om zijn klantgerichtheid, flexibiliteit en service. 

 

Chiaradia Exhibitions is een toonaangevend standbouwbedrijf dat complete oplossingen biedt voor beurs- en tentoonstellingspresentaties. Of het nu gaat om het ontwerpen en bouwen van opvallende beursstands, het verzorgen van catering of het leveren van professionele hostessen, Chiaradia Exhibitions neemt alle zorgen uit handen. Met hun all-in pakket en service van A tot Z kunnen klanten vertrouwen op een betrouwbare partner die elk aspect van hun beursdeelname regelt. 

Chiaradia

Klantgericht, Flexibel & Service

Chiaradia

Energiezuinige Verlichting 

Tijdens Euroshop 2023 trok vooral de LED-verlichting op de beursstand van Exposupply de aandacht van Chiaradia Exhibitions. Chiaradia Exhibitions was op zoek naar energiezuinige en flexibele verlichtingsopties die perfect zouden passen bij het Aluvision-standbouwsysteem waarin zij gingen investeren. 

Tri-Color Verlichting

Een van de belangrijkste redenen voor Chiaradia Exhibitions om voor LED-verlichting van Exposupply te kiezen was de mogelijkheid om het energieverbruik te beperken.  

Daarnaast waardeerde Chiaradia Exhibitions de tri-color mogelijkheid. Tri-color is ideaal om aan de specifieke wensen van klanten te voldoen, wanneer die bijvoorbeeld warm licht en dan weer koud licht vragen, afhankelijk van de beurs of sfeer. 

Beursverlichting

Chiaradia Exhibitions heeft inmiddels diverse producten afgenomen bij Exposupply, waaronder: 

LUMI 30 Pro Pendelspots

Deze tri-color pendelspots bieden uitstekend licht en zijn eenvoudig door te koppelen en kunnen bovendien op elke standbouwland gemonteerd worden.

ERON Pro 100 Watt Floodlights

Deze 100 watt floodlights zijn ideaal voor verlichting aan een truss.

Lona Lightbox modules

Na enkele tests bleek dit een betrouwbare keuze te zijn. Chiaradia Exhibitions ontwikkelde hiervoor een eigen klem, waardoor de LONA-modules met een Pixlip frame gecombineerd kunnen worden.

Tapes & Loose Lay PVC

Tapes
Chiaradia Exhibitions is tevreden met de tapes van Exposupply. Bij eerdere tapes ondervonden ze vaak problemen met scheuren en lijmresten, maar nu krijgen ze daar geen klachten meer over.

Loose Lay PVC Vloeren

NordicFloor Loose Lay PVC is een duurzame en herbruikbare oplossing die perfect aansluit bij Chiaradia Exhibitions’ streven naar duurzaamheid.  

 Chiaradia Exhibitions voerde een test uit om te bepalen of Loose Lay PVC geschikt was voor hun toepassingen. Na de test waren ze enthousiast over de resultaten en besloten ze NordicFloor 9500 aan te schaffen. 

Trotse leverancier

Exposupply is trots leverancier te zijn voor een innovatief en klantgericht bedrijf als Chiaradia Exhibitions. De terugkoppeling die Exposupply ontving op hun producten is zeer gewaardeerd. Exposupply is extra gemotiveerd om door te gaan met het ontwikkelen van producten en oplossingen voor de standbouw.  

Kan ik ergens mee helpen?

Miranda Exposupply contact