Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting
De klantenservice staat voor u klaar

Hoogglans vloer: Exclusieve en luxe uitstraling

Op zoek naar een exclusieve en luxe uitstraling voor uw standbouwproject? Dan zijn de hoogglans vloerpanelen van ExpoFloor de perfecte oplossing. De vloer in een beursstand heeft namelijk een aanzienlijke invloed op de algehele uitstraling. Met onze hoogwaardige ExpoFloor vloerpanelen kunt u moeiteloos de gewenste sfeer creëren. Ze zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en kunnen zelfs worden voorzien van op maat gemaakte prints. De meest verkochte vloerpanelen zijn de hoogglans witte vloerpanelen. Ontdek de voordelen van onze hoogglans vloerpanelen:

Meer informatie
hoogglans vloerpaneel wit

Groter ogende beursstand

De witte hoogglans vloerpanelen zorgen voor een ruimtelijk effect, waardoor uw beursstand groter lijkt. Combineer ze met wandpanelen in dezelfde kleur voor een nog lichtere en helderdere uitstraling. Laat uw stand opvallen en trek de aandacht van bezoekers.

 

100% reflectie

Met de zwarte hoogglans vloerpanelen en een Ledwall bereikt u een verbluffende 1-op-1 weerspiegeling. De videocontent die op de Ledwall wordt afgespeeld, is direct zichtbaar in de vloer. Dit zorgt voor een indrukwekkend wow-effect. Maak een blijvende indruk op uw publiek.

 

Prachtige lichteffecten

Creëer adembenemende lichteffecten in combinatie met belichting dankzij onze hoogglans vloer. Uw stand zal echt opvallen. Maak gebruik van richtspots zoals tracklights, die een smalle lichtbundel hebben waarmee u specifieke objecten kunt accentueren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zwarte hoogglans vloeren vaak worden gebruikt op podia in tv-shows en theaters.

 

Exclusieve en luxe uitstraling

Hoogglans vloeren staan synoniem voor exclusiviteit en luxe. Dankzij de hoge gloss-rate stralen onze vloerpanelen een gevoel van klasse en stijl uit, waardoor uw stand direct boven de rest uitsteekt.

 

Alle RAL kleuren en prints mogelijk

Bij ExpoFloor bieden we hoogglans vloeren in alle RAL-kleuren en met prints naar keuze. Hierdoor kunt u de perfecte uitstraling creëren die past bij uw specifieke standbouwproject. Laat uw creativiteit de vrije loop en realiseer een unieke en gepersonaliseerde stand.

hoogglans vloer zwart
hoogglans witte vloer
hoogglans vloer wit
hoogglans vloer wit
hoogglans vloer print

Heeft u een vraag over ExpoFloor? Of heeft u advies nodig?

Wij staan klaar om te helpen.

Neem contact met ons op
Miranda Exposupply contact