Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting
De klantenservice staat voor u klaar

VELCRO® Klittenband

Bent u een standbouwer die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor het bevestigen van panelen, borden en andere materialen? Maak kennis met VELCRO® klittenband! VELCRO® klittenband haak of lus is een zelfklevende klittenband van hoogwaardige kwaliteit, voorzien van een Acryl kleeflaag met een indrukwekkende kleefkracht.

Meer informatie
Velcro tape

Geschikt voor diverse oppervlakken 

Met de PS30-lijm is VELCRO® klittenband ideaal voor gebruik op diverse oppervlakken, zoals aluminium, roestvrij staal, glas, MDF, Forex, dibond, polyester en nog veel meer. Of u nu panelen wilt bevestigen aan een frame, borden wilt ophangen aan wanden of flexibele displays wilt maken, VELCRO® klittenband biedt de perfecte oplossing.

Wat VELCRO® klittenband nog aantrekkelijker maakt voor standbouwers is de beschikbaarheid in verschillende breedtes en kleuren. Of u nu op zoek bent naar een subtiel zwart klittenband dat naadloos in uw ontwerp past, of juist een opvallende kleur wilt gebruiken om de aandacht te trekken, VELCRO® klittenband biedt de flexibiliteit die u nodig heeft.

Daarnaast is VELCRO® klittenband eenvoudig te gebruiken. Met de zelfklevende achterkant kunt u het klittenband snel en gemakkelijk aanbrengen op de gewenste ondergrond. U hoeft zich geen zorgen te maken over het gedoe van boren, schroeven of spijkers. Met VELCRO® klittenband kunt u snel en efficiënt werken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en stevigheid van de bevestiging.

Kortom, als standbouwer kunt u niet om VELCRO® klittenband heen. Profiteer van de veelzijdigheid, duurzaamheid en gebruiksgemak van VELCRO® klittenband haak of lus. Ontdek de verschillende breedtes en kleuren die beschikbaar zijn.

Wacht niet langer en ervaar zelf de voordelen van VELCRO® klittenband voor standbouwers. Vereenvoudig uw installatieprocessen, bespaar kostbare tijd en lever een professioneel resultaat af met VELCRO® klittenband.

Over VELCRO®

VELCRO® Companies is een wereldwijd bekend bedrijf dat gespecialiseerd is in innovatieve klittenbandoplossingen. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het ontwikkelen en produceren van klittenbandproducten die worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen en industrieën.

 

Heeft u een vraag over VELCRO®? Of heeft u advies nodig?

Wij staan klaar om te helpen.

Neem contact met ons op
Miranda Exposupply contact