Zoek op artikelen, showcases, producten en meer...

Producten uit voorraad leverbaar
Persoonlijke inkoopkorting
De klantenservice staat voor u klaar

Gaffer Tape Standbouw

In de wereld van standbouw, podia, theaters en studio’s is er één tape die eruit springt als het gaat om het veilig en professioneel afplakken van elektriciteitssnoeren en kabels: gaffer tape. Deze veelzijdige tape staat ook bekend als gaffa-tape, duct-tape of podiumtape en biedt talloze voordelen voor professionals in de branche.

Wat maakt gaffer tape zo speciaal? Ten eerste is het een matte tape die perfect past bij de professionele uitstraling van beursstands, podia en andere evenementlocaties. De subtiele afwerking zorgt ervoor dat de tape niet reflecteert en daardoor minder opvalt, waardoor de focus volledig op de presentatie en ervaring van het evenement blijft liggen.

Meer informatie

Geen lijmresten

Een ander belangrijk kenmerk van gaffer tape is de eenvoudige hantering. Deze tape is gemakkelijk met de hand af te scheuren, wat tijd en gereedschap bespaart. Of je nu een klein stukje tape nodig hebt of een lange strook wilt gebruiken, gaffertape past zich moeiteloos aan aan jouw behoeften.

Maar het grootste voordeel van gaffer tape is de moeiteloze verwijdering zonder achterblijvende lijmresten. Na afloop van je evenement of project kun je de tape probleemloos verwijderen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het beschadigen van vloeren, muren of andere oppervlakken. Dit bespaart niet alleen tijd bij het opruimen, maar ook eventuele kosten voor het herstellen van schade.

Bij Exposupply begrijpen we het belang van hoogwaardige gaffer tape in de standbouw. Daarom bieden we niet alleen de beste merken op de markt, maar hebben we ook ons eigen merk Gaffer Tape ontwikkeld. Met onze Exposupply Gaffer Tape ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Expotape Sample Box

Bestel de Expotape Sample Box en ervaar zelf de werking van onder andere de gaffer tape. De ExpoTape Sample Box bestaat uit 5 rollen tapes en een test strip klittenband die bij uitstek geschikt zijn voor toepassing in de standbouw.

Heeft u een vraag over de gaffer tape? Of heeft u advies nodig?

Wij staan klaar om te helpen.

Neem contact met ons op
Miranda Exposupply contact