Expo Floor Single Image Glossy / Art glass blocks

Expo Floor Single Image Glossy Allereerst creëert u met expoFloor vloerpanelen een vloer die elke presentatie maximaal tot zijn recht laat komen. Bovendien biedt Exposupply met expoFloor een exclusieve, spraakmakende vloer. Toepasbaar in standbouw, bij beurzen, modeshows, evenementen, (TV) studio's en overal waar de vloer een visitekaartje moet zijn. ExpoFloor is in elke kleur of (eigen)-design verkrijgbaar. Zowel mat als hoogglans. De expoFloor panelen sluiten vrijwel naadloos op elkaar aan en zijn eenvoudig in elkaar te schuiven door het groef-veer systeem. Dit resulteert in een stijlvolle en strakke vloer die goed te combineren is met elk ontwerp op elk evenement. Verpakkingseenheid: Pallets met 50 (350kg) of 100 (700kg) vloerpanelen. / Art glass blocks

Expo Floor Single Image Glossy

Allereerst creëert u met expoFloor vloerpanelen een vloer die elke presentatie maximaal tot zijn recht laat komen. Bovendien biedt Exposupply met expoFloor een exclusieve, spraakmakende vloer.

Toepasbaar in standbouw, bij beurzen, modeshows, evenementen, (TV) studio’s en overal waar de vloer een visitekaartje moet zijn. ExpoFloor is in elke kleur of (eigen)-design verkrijgbaar. Zowel mat als hoogglans.

De expoFloor panelen sluiten vrijwel naadloos op elkaar aan en zijn eenvoudig in elkaar te schuiven door het groef-veer systeem. Dit resulteert in een stijlvolle en strakke vloer die goed te combineren is met elk ontwerp op elk evenement.

Verpakkingseenheid: Pallets met 50 (350kg) of 100 (700kg) vloerpanelen.