ExpoFloor Wit of Zwart

Witte of zwarte HDF vloerpanelen. Ideale afmeting van 1000 x 1000 x 10 mm. De zijkanten zijn rondom voorzien van een groef. De MDF strips worden standaard meegeleverd.

Kies een kleur
Kies een afwerking
TOEVOEGEN AAN OFFERTELIJST
Bekijk specificaties

Specificaties

Dimensions
1000x1000x10 mm (BxLxH)
Finish
Hoogglans of Mat
Sides
In kleur gespoten
Material
HDF 1E
Weight
9 kg per m²
Protection
Beschermfolie op elk paneel
Classification
Cfl-S1 (brandwerend)

Heeft u een vraag over dit product?

Neem contact met ons op

Wat maakt ExpoFloor Zwart/Wit uniek?

Hoogglans of Mat
Exclusieve uitstraling
Door 1 persoon te leggen
Uitstekende prijs-prestatie

Meestgestelde vragen over de ExpoFloor

Kunnen de ExpoFloor vloerpanelen meermaals gebruikt worden?
De standaard ExpoFloor panelen zijn voorzien van een harde toplaag, afhankelijk van het type beurs kunnen ze één tot drie keer gebruikt worden. Alles hangt af van de manier waarop de panelen worden gebruikt en behandeld. Vanaf eind 2019 is er op aanvraag een versie met hoge weerstand beschikbaar, de 'High Resistance' versie, die zelfs tot 10 keer kan worden ingezet!
Wat is de voorziene levertijd van ExpoFloor?
De gemiddelde levertijd voor ExpoFloor wit, zwart en standaard kleuren (donkergrijs, lichtgrijs, blau en rood) is 5 werkdagen (in principe altijd op voorraad). Bij ExpoFloor Custom RAL Color en ExpoFloor Print bedraagt de levertijd ongeveer 15 werkdagen.
Is een ondervloer nodig, voordat de ExpoFloor gelegd kan worden?
De ExpoFloor panelen worden in de meeste gevallen op een verhoogde vloer geplaatst. Het is uiteraard afhankelijk in hoeverre de vloer volledig vlak is.
Kunnen de vloeren van Exposupply in elke gewenste kleur worden geleverd?
Elke RAL kleur kan op aanvraag worden besteld. Hiervoor geldt in enkele gevallen een minimale bestel hoeveelheid. Neem contact op voor meer details.
Wat is de gloss-rate van de panelen?
De vloer- en wandpanelen van Exposupply zijn beschikbaar met een matte en hoogglans afwerking. Het instrument voor de meting van de gloss-rate van de panelen is geplaatst op 60°. De hoogglans afwerking is van ExpoFloor op 95 (van 100 theoretisch) Bij de matte afwerking is de gloss-rate 7-9 (bij de donkere kleuren) en 8-10 (bij de lichte kleuren).
Het gebruik van de Internet Explorer browser wordt door deze website niet ondersteund. Internet Explorer is een verouderde browser. We adviseren u om een browser zoals Chrome, Edge of Firefox te gebruiken.
Info
Eckertstraat 18
8263 CB Kampen
Nederland

IBAN: NL02 INGB 0007082439
KvK: 64663183
BTW: NL 855767856B01