VICI 27 / 9

Verlicht uw lightbox met de sterke 6500k VICI edgelit modules. Uitgevoerd met 9 conische lensjes (27 Watt) voor een lichtopbrengst van 2.700 lumen, of een korte module met 3 conische lensjes (9 Watt) voor 900 lumen. Beschikbaar met 2-pins en 3-pins uitvoering.

Kies een wattage
TOEVOEGEN AAN OFFERTELIJST
Bekijk specificaties

Specificaties

Type
27 W (long) / 9 W (short)
Luminous flux
Max. 2.700 lm
LED number/type
9 / 3 LED´s (long/short) - type SMD
Light range
1500 mm (max 2000 mm)
Input power (W)
3 Watt/LED
Beam angle
39° x 13°
Input voltage (V)
DC 24V
Lamp lifetime
30.000 hrs
Dimensions
470x23x18 mm / 200x23x18 mm
Colour temp
6500 K
Linkable
2-pins or 3-pins (male-female)
Lightbox depth
60-200 mm
Material
Aluminium
Max lightbox dim.
4000 mm (lighted sides)
Energy label
A+
Connection
Max 4x 27W serially connected
Classification
CE, RoSH

Heeft u een vraag over dit product?

Neem contact met ons op

Wat maakt de VICI uniek?

Led verlichting Lightboxes Vici 27/9 6500K
6500 K
Led verlichting Lightboxes Vici 27/9 Conische lens
Conische lens
Led verlichting Lightboxes Vici 27/9 2-pins en 3-pins
2-pins of 3-pins
Led verlichting Lightboxes Vici 27/9 Hoge lichtopbrengst
Hoge lichtopbrengst

Veelgestelde vragen over de VICI edgelit

Waarom hebben de LED´s van de VICI een conische vorm? Wat zijn de voordelen?
Dankzij de specifieke conische vorm ontstaat een smallere en krachtigere lichtbundel dan bij traditionele LED lenzen. Het licht dat door de SMD LED wordt uitgestraald, is dus meer gefocust. Een ander bijkomend voordeel van deze ´open´ lens is dat een kleine hoeveelheid licht direct zijwaarts wordt verspreid, waardoor de typische schaduwplekken aan de randen van de lightbox verleden tijd zijn.
Wat betekenen de schaar figuurtjes op de lange VICI module?
Om de VICI module zo inzetbaar en praktisch mogelijk te maken, kan deze op twee plekken ingekort worden tot kortere modules van 6 of resp. 3 LED´s. De verbinding mag eenvoudigweg doorgeknipt worden, op de aangegeven punten dienen dan de draden gesoldeerd te worden.
Hoeveel VICI lightbox modules kunnen in serie gekoppeld worden?
Van de lange courante versie van de VICI module met 9 LED´s (27W) kunnen 4 modules in serie met elkaar gekoppeld worden. Om deze aan te kunnen sluiten is steeds een bijpassende driver nodig, volgens het totale benodigde Wattage. Wanneer de krachtige 240W driver gebruikt wordt in combinatie met de ´driver connection cable duo´, kunnen tot 8 VICI modules aangesloten worden.
Wat is het verschil tussen de 2-pins en 3-pins uitvoering?
De VICI wordt zowel in een 2- als 3-pins uitvoering geleverd om te voorzien in de behoeften van de standbouwer: Technisch gezien is er geen verschil tussen beiden, echter hebben veel standbouwers voor andere toestellen al heel wat 2-pins of 3-pins kabeltjes liggen. Door beide versies aan te bieden, kan gebruikt gemaakt worden van reeds beschikbaar aansluitmateriaal. In tegenstelling tot wat soms wordt gedacht, is de 3-pins uitvoering niet dimbaar.
Welke afstand tov het doek moet ik aanhouden met de VICI module?
De profielen waarop de lightbox modules worden gemonteerd, mogen qua breedte variëren tussen 60 en 200 mm. Los van de verschillende types profielen met elk hun eigen breedte (of diepte, hoe je het bekijkt) hebben meerdere elementen invloed op de manier waarop het licht van de modules wordt weergegeven en ervaren. Denk hierbij aan de dikte en transparantie van het doek, het type visual (uniforme/diverse kleuren) en het type achtergrond (wit is meer reflecterend). Daarom kan een diepte van de lichtbak van bijvoorbeeld 60 mm geschikt zijn in de ene situatie, maar niet in de andere.
Wat is het doel van de ´driver connection cable duo´?
De krachtige 240W Meanwell driver is in staat tot 8 VICI modules te voorzien van stroom, echter mogen deze niet alle 8 in serie achter elkaar geschakeld worden om overbelasting van de individuele modules te voorkomen. De ´driver connection cable duo´functioneert als een splitter die aangesloten wordt op de 240W driver uitgang, waardoor 2x vier modules aangesloten kunnen worden en er geen overbelasting ontstaat.
Het gebruik van de Internet Explorer browser wordt door deze website niet ondersteund. Internet Explorer is een verouderde browser. We adviseren u om een browser zoals Chrome, Edge of Firefox te gebruiken.
Info
Eckertstraat 18
8263 CB Kampen
Nederland

IBAN: NL02 INGB 0007082439
KvK: 64663183
BTW: NL 855767856B01