LONA

Plug & play edgelit module met geïntegreerde adapter. Krachtige lichtbron aan de zijkanten van een lightbox, voor eenvoudige en snelle installatie, zonder externe driver. Rechtstreekse stroomvoorziening (AC 100-240V) met een reguliere stroomstekker.

TOEVOEGEN AAN OFFERTELIJST
Bekijk specificaties

Specificaties

LED number/type
5 LED´s - type SMD
Luminous flux
Max. 1450 lm
Input power (W)
3 Watt/LED
Light range
1250 mm (max 1500 mm)
Input voltage (V)
AC 100 - 240V
Beam angle
45˚x 10˚
Dimensions
393 x 26 x 14 mm
Colour temp
7000 K
Lamp lifetime
30.000 hrs
Lightbox depth
60 - 200 mm
Linkable
Power in + power out
Max lightbox dim.
2500 mm (lighted sides)
Energy label
A+
Connection
Tot 20 modules in serie gekoppeld
Classification
CE, RoSH, UL

Heeft u een vraag over dit product?

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen over de LONA edgelit module

Hoeveel LONA lightbox modules kunnen in serie gekoppeld worden?
Er kunnen maximaal 20 LONA modules in serie geschakeld worden, wat doorgaans aanzienlijk meer is dan bij lightbox modules die met drivers werken.
Waarom heeft de LONA geen driver(s) nodig?
In tegenstelling tot bestaande lightbox modules, zit bij de LONA de driver rechtstreeks verwerkt in de module. Het is dus met andere woorden niet nodig de stroom eerst naar de juiste spanning en voltage om te vormen vooraleer deze door de module gaat. Dit maakt het aansluiten en monteren van de LONA veel eenvoudiger en toegankelijker.
Waarom is de diepte van de lightbox variabel in de specificaties?
De profielen waarop de lightbox modules worden gemonteerd, mogen qua breedte variëren tussen 60 en 200 mm. Los van de verschillende types profielen met elk hun eigen breedte (of diepte, hoe je het bekijkt) hebben meerdere elementen invloed op de manier waarop het licht van de modules wordt weergegeven en ervaren. Denk hierbij aan de dikte en transparantie van het doek, het type visual (uniforme/diverse kleuren) en het type achtergrond (wit is meer reflecterend). Daarom kan een diepte van de lichtbak van bijvoorbeeld 60 mm geschikt zijn in de ene situatie, maar minder in de andere.
Hoe komt het dat de LED´s een behuizing hebben, de meeste modules zijn toch open?
Doordat de driver verwerkt zit in de module, betekent dit dat er door de LONA een spanning van 220V gaat. Dit is, in tegenstelling tot de modules die werken op 24V, wel een risico voor de menselijke gezondheid. Daarom moeten de elektrische en elektronische onderdelen afgeschermd zijn.
Wat is het verschil tussen de connectie kabeltjes en het extensie kabeltje?
De connectiekabels zorgen voor de verbinding tussen de verschillende LONA modules. Wanneer deze niet lang genoeg zouden zijn, kunnen dankzij de extensie kabel met aangepaste koppelstukjes twee connectiekabels met elkaar verbonden worden. Op die manier kunnen dus de meest uiteenlopende verbindingen en opstellingen gemaakt worden waar nodig.
Het gebruik van de Internet Explorer browser wordt door deze website niet ondersteund. Internet Explorer is een verouderde browser. We adviseren u om een browser zoals Chrome, Edge of Firefox te gebruiken.
Info
Eckertstraat 18
8263 CB Kampen
Nederland

IBAN: NL02 INGB 0007082439
KvK: 64663183
BTW: NL 855767856B01