RENO 75

Strakke en compacte Floodlight waarmee de volledige beursstands verlicht kan worden. De RENO is voorzien van barndoors en kan eenvoudig worden gemonteerd aan een truss systeem. De RENO 75 heeft een lichtopbrengst tot 9.000 lumen.

Kies een kleurentemperatuur
TOEVOEGEN AAN OFFERTELIJST
Bekijk specificaties

Specificaties

Power
75 Watt
Input voltage (V)
AC 100-240V
Adapter
Built-in Meanwell driver
Material
Metaal
Dimensions
375 x 140 x 235 mm
Luminous flux
Tot 9.000 lm
Beam angle
90˚
LED type
SMD3030
LED number/type
72
Weight
2.800 g
Energy label
A+
Classification
CE, RoSH
Lamp lifetime
50.000 uur

Wat maakt de RENO 75 uniek?

Led verlichting Floodlights Reno 75 Hoge lichtopbrengst
Hoge lichtopbrengst
Led verlichting Floodlights Reno 75 Incl. barndoors
Inclusief barndoors
Led verlichting Floodlights Reno 75 Safety ring
Safety ring
Led verlichting Floodlights Reno 75 Diverse accessoires
Diverse accessoires

Veelgestelde vragen over de RENO floodlights

Kan dmv de barndoors het licht gericht worden op een object?
Bij floodlights dienen de barndoors vooral om verblinding te voorkomen wanneer bezoekers de stand benaderen. Omdat een floodlight veel afzonderlijke LED´s bevat, om op die manier een ´flood´ aan licht te creëren, is het technisch moeilijk hiermee een lichtbundel te vormen. Wel kan door middel van de barndoors de breedte van de stralingshoek bijgestuurd worden. Zoek je een spot om specifiek een opbject uit te lichten, kijk dan even bij onze Parlights.
Kunnen de RENO lampen ook buiten gebruikt worden?
Standaard is de RENO serie gemaakt om binnen te gebruiken, op aanvraag (mits grotere aantallen) kan deze ook in IP65 of IP66 uitvoering geleverd worden. Wel hebben de RENO´s een ´heavy duty´ cover over de LED lensjes, een stevige behuizing, en werken dmv passieve koeling (geen ventilator), waardoor een lange bedrijfszekerheid gegarandeerd is.
Wat is het verschil tussen Lumen en Lux?
De termen Lumen en Lux worden regelmatig door elkaar heen gebruikt. De EU heeft een richtlijn uitgegeven die aangeeft dat op alle verlichting de hoeveelheid Lumen moet staan, dit geeft aan hoeveel licht er uit een lamp komt. Dat geldt voor zowel LED- als gloeilampen, halogeen verlichting en HQI lampen. Lux is in het verlengde daarvan de eenheid die wordt gebruikt om aan te geven hoeveel licht er op een oppervlak (standaard 1 m²) op een bepaalde afstand (standaard 1 m ) valt.
Wat is passieve koeling en wat is het voordeel ervan?
In tegenstelling tot wat geregeld wordt gedacht, worden LED´s ook heet en is het nodig deze warmte af te voeren om oververhitting en schade te voorkomen aan de individuele lensjes. Dit kan dmv ´actieve koeling´ waarbij de lamp een ingebouwde ventilator heeft, met als nadeel dat dit bewegend onderdeel stof aantrekt, geluid maakt, en vrij gevoelig is voor schokken en defecten. Bij een ´passieve koeling´ zit in de lamp een vast onderdeel, meestal van aluminium, met tal van kleine plaatjes die de warmte op een natuurlijke manier afvoeren. Een passieve koeling kan niet stuk gaan, is dus bedrijfszeker, en maakt bovendien geen lawaai.
Wat is de stralingshoek?
Met de stralingshoek wordt aangegeven in hoeverre het licht van de lamp in de breedte schijnt. Dit kan verschillen van een smalle lichthoek van bijvoorbeeld 30 graden tot een brede lichthoek van bijvoorbeeld 180 graden. Een smalle stralingshoek wordt gebruikt om een klein oppervlakte te belichten en voor een groter oppervlakte kunt u beter een lamp met een brede stralingshoek kiezen.
Het gebruik van de Internet Explorer browser wordt door deze website niet ondersteund. Internet Explorer is een verouderde browser. We adviseren u om een browser zoals Chrome, Edge of Firefox te gebruiken.
Info
Eckertstraat 18
8263 CB Kampen
Nederland

IBAN: NL02 INGB 0007082439
KvK: 64663183
BTW: NL 855767856B01