ERON 200

De ERON 200 is een uiterst krachtige floodlight die wordt toegepast om de complete stand van grote hoogte te verlichten. Zeer hoge lichtopbrengst tot 26.000 lumen. De ERON is voorzien van PowerCon connectoren, zowel een ingang als een uitgang, waarmee de ERON floodlight eenvoudig kan worden doorgekoppeld.

Kies een kleurentemperatuur
TOEVOEGEN AAN OFFERTELIJST
Bekijk specificaties

Specificaties

Power
200 Watt
Input voltage (V)
AC 100-277V
Linkable
Male and Female Powercon
Material
Metaal
Dimensions
360 x 471 x 53,7 mm
Luminous flux
Tot 26.000 lm
Beam angle
60˚
LED type
SMD3030
LED number/type
240
Weight
6.300 g
Energy label
A+
Classification
CE, RoSH
Lamp lifetime
50.000 uur

Heeft u een vraag over dit product?

Neem contact met ons op

Wat maakt de ERON 200 uniek?

Led verlichting Floodlights Eron 200 Safety ring
Safety ring
Led verlichting Floodlights Eron 200 PowerCon aansluiting
PowerCon aansluiting
Led verlichting Floodlights Eron 200 Extreem hoge lightopbrengst
Extreem hoge lichtopbrengst
Led verlichting Floodlights Eron 200 Doorschakelen met PowerCon
Doorschakelen met PowerCon

Veelgestelde vragen over de ERON floodlight

Wat is passieve koeling en wat is het voordeel ervan?
In tegenstelling tot wat geregeld wordt gedacht, worden LED´s ook heet en is het nodig deze warmte af te voeren om oververhitting en schade te voorkomen aan de individuele lensjes. Dit kan dmv ´actieve koeling´ waarbij de lamp een ingebouwde ventilator heeft, met als nadeel dat dit bewegend onderdeel stof aantrekt, geluid maakt, en vrij gevoelig is voor schokken en defecten. Bij een ´passieve koeling´ zit in de lamp een vast onderdeel, meestal van aluminium, met tal van kleine plaatjes die de warmte op een natuurlijke manier afvoeren. Een passieve koeling kan niet stuk gaan, is dus bedrijfszeker, en maakt bovendien geen lawaai.
Werkt de ERON naast Powercon aansluiting en doorschakeling, ook met DMX sturing?
De ERON is standaard niet voorzien van mogelijkheid tot DMX aansturing, dit om het aantal basiscomponenten te beperken en op die manier de floodlight tegen een zeker aantrekkelijke prijs te kunnen aanbieden. Op aanvraag verkrijgbaar mits grotere aantallen.
Wat is het verschil tussen Lumen en Lux?
De termen Lumen en Lux worden regelmatig door elkaar heen gebruikt. De EU heeft een richtlijn uitgegeven die aangeeft dat op alle verlichting de hoeveelheid Lumen moet staan, dit geeft aan hoeveel licht er uit een lamp komt. Dat geldt voor zowel LED- als gloeilampen, halogeen verlichting en HQI lampen. Lux is in het verlengde daarvan de eenheid die wordt gebruikt om aan te geven hoeveel licht er op een oppervlak (standaard 1 m²) op een bepaalde afstand (standaard 1 m ) valt.
Kunnen de ERON lampen ook buiten gebruikt worden?
Standaard is de ERON serie gemaakt om binnen te gebruiken, op aanvraag (mits grotere aantallen) kan deze ook in IP65 of IP66 uitvoering geleverd worden. Wel hebben de RENO´s een stevige behuizing en werken dmv passieve koeling (geen ventilator), waardoor een lange bedrijfszekerheid gegarandeerd is.
Wat is de stralingshoek?
Met de stralingshoek wordt aangegeven in hoeverre het licht van de lamp in de breedte schijnt. Dit kan verschillen van een smalle lichthoek van bijvoorbeeld 30 graden tot een brede lichthoek van bijvoorbeeld 180 graden. Een smalle stralingshoek wordt gebruikt om een klein oppervlakte te belichten en voor een groter oppervlakte kunt u beter een lamp met een brede stralingshoek kiezen.
Het gebruik van de Internet Explorer browser wordt door deze website niet ondersteund. Internet Explorer is een verouderde browser. We adviseren u om een browser zoals Chrome, Edge of Firefox te gebruiken.
Info
Eckertstraat 18
8263 CB Kampen
Nederland

IBAN: NL02 INGB 0007082439
KvK: 64663183
BTW: NL 855767856B01