ExpoLed is innovatieve en exclusieve LED verlichting voor de standbouw

Direct naar producten

Specifiek voor de standbouw

De ExpoLed verlichting voldoet aan de eisen die gesteld worden voor toepassing in de standbouw. Bovendien zijn de lampen robuust voor herhaaldelijke opbouw en demontage.

Led verlichting met hoge lichtopbrengst

Hoge lichtopbrengst

De krachtigste LED verlichting die beschikbaar is voor de standbouw. Variërend van een 70 Watt display spot met 8.700 lumen tot en 150 Watt floodlight met 26.000 lumen.

Led verlichting universeel toepasbaar

Universeel toepasbaar

Gebruik de display spot op elk standbouw systeem. Met een groot assortiment aan clips kan dezelfde lamp worden gebruikt op een houten wand, een aluminium systeem zoals Aluvision, beMatrix, Octanorm, Syma, Modul, etc. of aan een truss.

Led verlichting Energiezuinig

Energiezuinig

Een lamp vervangen vlak voordat de beurs start - of zelfs tijdens de beurs - behoort tot verleden. Dankzij de extreem lange levensduur van LED bespaart u tijd, geld en ergernis. Met de toepassing van LED bespaart u veel energiekosten voor u en uw klant.

Led verlichting met diverse kleurtemperaturen

Diverse kleurtemperaturen

Alle ExpoLed verlichting is verkrijgbaar in de kleurtemperatuur die past bij de stand die u bouwt, variërend van 3000 Kelvin (warm wit), 4000 Kelvin (neutraal wit) of 5800 Kelvin (koud wit).

Vragen die wij vaak horen over led verlichting

Wat is Kelvin (kleurtemperatuur-lichtkleur)?
De lichtkleur wordt altijd aangeven met een bepaalde kleurtemperatuur. Hiervoor is het aantal Kelvin de maatstaf. Een warme lichtkleur heeft een laag aantal Kelvin, bijvoorbeeld 2300K. Een warmwitte lichtkleur iets hoger, 3000K. Een koude (bijna blauwe) lichtkleur is meestal 5000-6500 Kelvin.
Wat is de stralingshoek?
Met de stralingshoek wordt aangegeven in hoeverre het licht van de lamp in de breedte schijnt. Dit kan verschillen van een smalle lichthoek van bijvoorbeeld 30 graden tot een brede lichthoek van bijvoorbeeld 180 graden. Een smalle stralingshoek wordt gebruikt om een klein oppervlakte te belichten en voor een groter oppervlakte kunt u beter een lamp met een brede stralingshoek kiezen.
Wat zijn High Power LEDs?
Omdat veel mensen sceptisch waren geworden over LED verlichting moest men opzoek naar een manier om meer vermogen uit de LEDs te krijgen. Toen zijn de zogenaamd High Power LEDs ontwikkeld die tot wel tien keer meer vermogen konden hebben als de Low Power LEDs.
Wat is het verschil tussen Lumen en Lux?
De termen Lumen en Lux worden regelmatig door elkaar heen gebruikt. De EU heeft een richtlijn uitgegeven die aangeeft dat op alle verlichting de hoeveelheid Lumen moet staan, dit geeft aan hoeveel licht er uit een lamp komt. Dat geldt voor zowel LED- als gloeilampen, halogeen verlichting en HQI lampen. Lux is in het verlengde daarvan de eenheid die wordt gebruikt om aan te geven hoeveel licht er op een oppervlak (standaard 1 m²) op een bepaalde afstand (standaard 1 m ) valt.
Wat betekent CRI?
De kleurweergave van lampen wordt soms weergegeven in een zogenaamde CRI index. Het aantal Ra geeft aan op welke manier lichtkleuren worden waargenomen door mensen. Een lage CRI index houdt in dat het licht niet goed waarneembaar is en een hoog aantal Ra (meer dan 80) houdt in dat het licht goed waarneembaar is.
Wat is SMD?
Tegenwoordig zie je steeds meer lampen en spots met van die platte gele LEDjes, dat zijn de SMD LEDs. De SMD LED komt in verschillende types: de 3528SMD en de 5050SMD. De laatste SMD is groter en zorgt daardoor voor een hogere lichtopbrengst. Deze LEDjes worden ook gebruikt voor het maken van Lightbox LED modules.
Wat zijn de actuele ontwikkelingen op het gebied van LED?
Steeds meer particulieren stappen tegenwoordig ook over op LED verlichting. Dit komt omdat de LEDs steeds krachtiger worden en er worden ook steeds betere lichtkleuren mogelijk. Aan het begin van de introductie van LED verlichting in Nederland was men zeer sceptisch. Inmiddels zijn er echter LED lampen met een 'extra warme' lichtkleur op de markt waardoor u het licht van de traditionele gloeilampen kunt evenaren.
Wat is LED precies?
De afkorting LED staat voor het Engelse ''Light Emitting Diode''. Dit betekent letterlijk een lichtgevende diode. Een diode is een elektronisch component. Meestal wordt dit component in een zeer klein omhulsel geplaatst zodat het licht beter wordt weergegeven en de led zelf niet defect raakt. Hoewel de afkorting LED is, heeft de Nederlandse taalunie besloten dat het woord zo ingeburgerd is dat het ook met kleine letters geschreven mag worden.

In deze branches zijn onze oplossingen goed toepasbaar

Branches

Beurzen

Hoogwaardige uitstraling op de beursvloer met glanzende vloerpanelen
Branches

Modeshows

Creëer een high-end catwalk met hoogglans panelen
Branches

Autoshows

Hoogglans vloer laat de auto's op de autoshow optimaal tot hun recht komen
Branches

Verhuurbedrijven

Flexibel aanbod bij verhuurbedrijven
Branches

TV shows

Hoogglans voeren, wanden en LED verlichting, optimale toepassingen voor podium en decor
Interesse?
Neem contact met ons op
Het gebruik van de Internet Explorer browser wordt door deze website niet ondersteund. Internet Explorer is een verouderde browser. We adviseren u om een browser zoals Chrome, Edge of Firefox te gebruiken.
Info
Eckertstraat 18
8263 CB Kampen
Nederland

IBAN: NL02 INGB 0007082439
KvK: 64663183
BTW: NL 855767856B01