Ontwikkeling

Ontwikkeling aluminium clips voor display spots

Er is een massale ontwikkeling gaande om de bestaande halogeen- en HQI verlichting te vervangen voor goede LED verlichting. Het is voor de standbouwer een grote uitdaging om de juiste investeringen te doen.
Bij zo’n grote investering moet de juiste keuze gemaakt worden voor het type lampen in combinatie met het standbouwsysteem dat gebruikt wordt. Als standbouwer wil je graag zo flexibel mogelijk zijn en dezelfde lamp kunnen gebruiken op allerlei verschillende standbouw systemen.
Om niet voor elk systeem een speciale lamp aan te schaffen heeft Exposupply een groot aantal aluminium clips ontwikkeld, waarmee dezelfde lamp op allerlei verschillende standbouw systemen gebruikt kan worden.
Modulaire systemen zoals Aluvision, Octanorm, beMatrix, Syma, Hestex en Modul hebben allemaal hun eigen manier van bevestigen. Maar ook de traditionele houtbouw wand kan met een houtbouw-clip eenvoudig bevestigd worden. Voor toepassing op grotere hoogte kan de lamp aan een truss bevestigd worden.
Op verzoek van diverse standbouwers is het assortiment van de clips steeds verder uitgebreid.
Heeft u een speciaal standbouw systeem en zoekt u naar een clip om de lamp eenvoudig te bevestigen, neem contact met ons op.
Interesse?
Neem contact met ons op
Het gebruik van de Internet Explorer browser wordt door deze website niet ondersteund. Internet Explorer is een verouderde browser. We adviseren u om een browser zoals Chrome, Edge of Firefox te gebruiken.
Info
Eckertstraat 18
8263 CB Kampen
Nederland

IBAN: NL02 INGB 0007082439
KvK: 64663183
BTW: NL 855767856B01