Nieuws

Display spots zijn TÜV/GS gecertificeerd

Dit artikel delen
Alle display spots die Exposupply levert, hebben een CE certificaat. Daarnaast zijn alle display spots inmiddels ook TÜV/GS gecertificeerd. Een TÜV-certificering betekent dat een monster van het product is getest op veiligheid en dat is vastgesteld dat het voldoet aan de minimumeisen van de Duitse wet op de veiligheid van apparatuur en producten.

TÜV staat voor Technischer Überwachungsverein (Technische Inspectie Vereniging). GS is een acroniem voor Geprüfte Sicherheit (wat betekent "getest op veiligheid" of "gecertificeerd voor veiligheid").
TÜV/GS is een vrijwillige certificering en het TÜV/GS veiligheidscertificaat betekent dat het product is getest op elektrische veiligheid, op componenten van gevaarlijke stoffen en ongewenste geluidsproductie.
Daarnaast heeft de productiefaciliteit een jaarlijkse inspectie ondergaan.
De tests worden uitgevoerd in geregistreerde laboratoria, die allemaal aan dezelfde wettelijke normen voldoen. De certificering toont aan dat de fabrikant zich verplicht tot het produceren van kwaliteitsproducten met consistente specificaties.
De TÜV tests zijn uitgevoerd op de volgende display spots:
- NOVI 70W
- NOVI 50W
- LUMI 30W
- META 25W
Miranda van der Bend
Dit artikel delen
Het gebruik van de Internet Explorer browser wordt door deze website niet ondersteund. Internet Explorer is een verouderde browser. We adviseren u om een browser zoals Chrome, Edge of Firefox te gebruiken.
Info
Eckertstraat 18
8263 CB Kampen
Nederland

IBAN: NL02 INGB 0007082439
KvK: 64663183
BTW: NL 855767856B01