UVAL LED Lightbox side module 5x3W 6000k linkable

Artikelomschrijving: UVAL LED Lightbox side module 5x3W 6000k linkable Allereerst zijn de “strips” in serie te schakelen. Het aantal strips dat u achter elkaar kunt schakelen is afhankelijk van de output van de gebruikte led-driver. Bovendien heeft deze aluminium lichtstrip een grond maat van 360 x 22mm. De strips kunnen in een aluminium frame voor de warmtegeleiding met bijgeleverde schroefjes of met heatsink-tape bevestigd worden. De vijf krachtige 3W Citizen leds met stralingslens geven een lichtopbrengst van ±800-1100 lumen. Ter vergelijking komt dat overeen met ±150W halogeen. De UVAL is voorzien van de nieuwste LED-technologie en levert een consistente lichtopbrengst, stabiele kleurprestaties en een hoge kleurweergave. Tot slot heeft de lichtbundel een scherpe stralingshoek van ±10°x60°.

Artikelomschrijving: UVAL LED Lightbox side module 5x3W 6000k linkable

Allereerst zijn de “strips” in serie te schakelen. Het aantal strips dat u achter elkaar kunt schakelen is afhankelijk van de output van de gebruikte led-driver.

Bovendien heeft deze aluminium lichtstrip een grond maat van 360 x 22mm. De strips kunnen in een aluminium frame voor de warmtegeleiding met bijgeleverde schroefjes of met heatsink-tape bevestigd worden.

De vijf krachtige 3W Citizen leds met stralingslens geven een lichtopbrengst van ±800-1100 lumen. Ter vergelijking komt dat overeen met ±150W halogeen.

De UVAL is voorzien van de nieuwste LED-technologie en levert een consistente lichtopbrengst, stabiele kleurprestaties en een hoge kleurweergave.

Tot slot heeft de lichtbundel een scherpe stralingshoek van ±10°x60°.