Uitgekiend assortiment - informatie

Lang

Wat ExpoLed bijzonder maakt is dat haar assortiment ontstaan is vanuit praktijkervaring in de standbouw. Wij weten als geen ander het belang van kwaliteit, het belang van gebruikersgemak, het belang van design, het belang van effectief op- en afbouwen etc. etc. Beperkingen uit de praktijk hebben we weten te reduceren door zelf het heft in handen te nemen en die producten te ontwikkelen waar we allemaal voordeel bij halen.

ARM-LIGHTS - DOWNLIGHTS - FLOODLIGHTS - LIGHT-BOX LIGHT - PARLIGHTS - TRACKLIGHTS 

Degelijke kwaliteit

Alle expoLed producten zijn ontwikkeld voor standbouw en event gebruik. Het opbouwen en afbreken van projecten stelt hogere eisen aan de kwaliteit. ExpoLed producten zijn aan de praktijk getoetst en getest.

Betaalbaar door rechtstreeks inkopen

ExpoSupply heeft haar eigen afdeling Onderzoek & Ontwikkeling. De producten worden volgens onze specificaties in verschillende landen en fabrieken geproduceerd. Deze aanpak maakt ExpoSupply flexibel en de rechtstreekse leveringen van onze kwaliteitsproducten zeer betaalbaar.

Oog voor design

Verlichting in de standbouw en in de event-industrie worden toegepast in veel interieur stijlen. Bij het ontwerp is hier aan gedacht. De designs past bij veel interieur stijlen en zijn daarmee veelzijdig toepasbaar.

Gecertificeerde producten

In verband met de veiligheid worden wereldwijd op de verschillende evenementen verschillende certificaten en of keurmerken gevraagd. De meeste producten van expoLed beschikken over de juiste certificaten. Controleer altijd of onze certificaten of keurmerken voor uw gebruik correct zijn.

Makkelijke en snelle (de)montage

Verlichting in de standbouw en eventindustrie moeten snel en makkelijk gemonteerd en gedemonteerd worden. ExpoLed producten zijn door uitvoerders in de praktijk veelvuldig gebruikt en getest. Voor de arm-lights zijn een hele serie “expoClips ontwikkeld voor razendsnelle een eenvoudige (de)montage.

Snelle betrouwbare levering

De standbouw en events zijn ondanks goede voorbereidingen van u als leverancier, toch regelmatig dat u snel producten nodig kunt hebben. Last minutes en deadlines zijn regelmatig aan de orde. ExpoSupply tracht u hierbij zo goed als mogelijk te assisteren.