YOUR N°1 SUPPLIER IN EXPOLED

EXPOLED

Lang

Met expoLed biedt ExpoSupply een innovatief en exclusief assortiment verlichting en verlichtingsmaterialen voor de standbouw en evenementenbranche.

  • Alles LED
  • Degelijke kwaliteit
  • Lange levensduur
  • Hoge lichtopbrengst

EXPOLED PRODUCTGROEPEN

Lang

Dezelfde kleurtemperatuur binnen een beursstand met verschillende typen verlichting

Lang

Het hele assortiment is in warm licht (3000k), neutraal licht (4000k) en koud licht (6000k) leverbaar,

of het nu gaat om display spots, downlights, floodlights, PAR lights of track lights.

exposupply

3000k            4000k             6000k

LANGE LEVENSDUUR

Lang

Lampen vervangen net voor aanvang of tijdens de beurs behoort tot de verleden tijd.

Dankzij de extreem lange levensduur van LED bespaart u tijd, geld en ergernis

EXTREEM ZUINIG

Lang

Een voorbeeld: u kunt een 60m2 beursstand belichten en verlichten met slechts 3KW

Exposupply expoFloor

HOGE LICHTOPBRENGST

Lang

Een voorbeeld: expoLed 50W display spot levert een lichtopbrengst op van 4500 tot 5000 lumen. Dit kunt u vergelijken met 300W halogeen

DEGELIJKE KWALITEIT

Lang

ExpoLed producten zijn ontwikkeld met maximale eisen aan de kwaliteit. Ideaal voor gebruik in standbouw en bij evenementen. Het opbouwen en afbreken van projecten vraagt om maximale robuustheid. Alle expoLed producten zijn in de praktijk getest en hebben zich qua kwaliteit bewezen.

SPECIAAL VOOR EVENTS EN STANDBOUW

Lang
Montage en demontage zijn snel en eenvoudig

De standbouw en evenementenbranche vragen om verlichting die snel en eenvoudig gemonteerd en gedemonteerd kan worden. ExpoLed is in de praktijk veelvuldig gebruikt en getest, tot genoegen van de uitvoerders. Speciaal voor de armlights is een complete serie expoClips ontwikkeld, voor razendsnelle en super eenvoudige montage en demontage.

Snelle en betrouwbare levering

U kunt een project nog zo goed voorbereiden, het zal af en toe voorkomen dat u iets tekortkomt en producten graag snel nageleverd ziet. ExpoSupply heeft zich ten doel gesteld u in dergelijke gevallen een zo goed mogelijke service te bieden.

Producten ook in de toekomst nog beschikbaar

Niets vervelender dan een uitlopend product of een verdwenen importeur. Bij ExpoSupply heeft u daar geen last van. Dankzij het feit dat bij ons alles in eigen beheer geschiedt, kunnen wij onze producten ook in de toekomst blijven leveren. Investeren in expoLed betekent dus investeren in de toekomst.

Oog voor design

Geen stand of evenement is hetzelfde. Dankzij de doordachte vormgeving van onze armaturen past expoLed altijd binnen het ontwerp van een stand en doet ons product geen afbreuk aan welke brand experience dan ook. Onze klanten zien in expoLed juist een waardevolle toevoeging aan het ontwerp van de stand of het evenement.

Gecertificeerde producten

ExpoLed is op veel gebieden gecertificeerd. Wij stellen deze certificaten graag tot uw beschikking, zodat u kunt controleren of onze certificering en keurmerken passen binnen uw eisenpakket.

Betaalbaar dankzij rechtstreeks inkopen

Onze eigen R&D afdeling levert specificaties aan waaronder onze producten in verschillende landen en fabrieken worden geproduceerd. Wij zijn door rechtstreeks aan de bron in te kopen flexibel en in staat om onze producten met de hoogste kwaliteit tegen de meest betaalbare prijs aan te bieden.

GRATIS NIEUWSBRIEF

Lang
Schrijf je hier in voor onze maandelijkse nieuwsbrief