Betalingsmogelijkheden Exposupply

Betalingsmogelijkheden Exposupply
Standaard: vooruitbetaling
Exposupply B.V. is wereldwijde producent en leverancier. Vanuit deze functie leveren wij onze producten uitsluitend (direct) na betaling van de verkoopfactuur. De nettoprijzen van onze producten zijn gebaseerd op deze situatie van vooruitbetaling.
Nieuwe optie voor Nederlandse klanten: achterafbetaling (30 dagen)
Om in de behoefte van onze klanten te voorzien, is het vanaf 2018 voor Nederlandse klanten tevens mogelijk om producten geleverd te krijgen ‘op rekening’. De betaling kan dan achteraf na levering plaatsvinden binnen 30 dagen na factuurdatum.
Voor deze extra betaalmogelijkheid heeft Exposupply een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met SVEA Finans Nederland. SVEA neemt de betreffende vorderingen van ons over, nadat deze door hen zijn goedgekeurd. De klant dient de factuur rechtstreeks aan SVEA te betalen. Voor deze betalingsdienst brengt Exposupply een vergoeding van 2% over haar nettoprijzen in rekening.
Wanneer u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, kunt u dat bij uw bestelling aan ons kenbaar maken.

Heeft u een vraag of opmerking over deze pagina?

neem contact met ons op
Het gebruik van de Internet Explorer browser wordt door deze website niet ondersteund. Internet Explorer is een verouderde browser. We adviseren u om een browser zoals Chrome, Edge of Firefox te gebruiken.
Info
Eckertstraat 18
8263 CB Kampen
Nederland

IBAN: NL02 INGB 0007082439
KvK: 64663183
BTW: NL 855767856B01